Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές διάσπαρτοι απανταχού της Ελλάδος διακηρύσσουμε τις πιο κάτω θεμελιώδεις αρχές προκειμένου να υπάρξουμε ως κίνημα μακριά από συμβιβασμένους κομματικούς μηχανισμούς και ψευδεπίγραφα σχήματα.

Εμπνεόμεθα από τα αρχαία ελληνικά ιδεώδη , αυτά που κράτησαν επί αιώνες άσβεστη την φλόγα της φυλής μας. 

Εμπνεόμεθα από τους αγώνες των προγόνων μας τόσο κατά την αρχαιότητα αλλά και στην συνέχεια για την απελευθέρωση του έθνους από την Τουρκοκρατία αλλά στην συνέχεια και την νικηφόρα πορεία του έθνους στους μετέπειτα απελευθερωτικούς αγώνες. 

Οι αξίες μας εδράζονται στην άσβεστη αγάπη για την πατρίδα, στην ορθόδοξη πίστη και στην διατήρηση των παραδόσεων με τα ήθη και έθιμα του λαού μας , μέσα από την παραδοσιακή Ελληνική οικογένεια, την οποία υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο για την απρόσκοπτη συνέχιση της φυλής μας. 

Συνειδητοποιούμε πως οι κίνδυνοι εναντίον του Ελληνισμού είναι τεράστιοι και πως ο εσωτερικός εχθρός είναι ο πιο ύπουλος και πιο απρόβλεπτος. 

Στόχος μας είναι η διακίνηση των διαχρονικά αναλλοίωτων ιδεών και αξιών του Ελληνισμού και η μεταλαμπάδευση τους στους νεότερους. 

Στόχος μας είναι να είμαστε συνέχεια σε πνευματική και σωματική εγρήγορση για να μπορέσουμε να αντικρούσουμε την λαίλαπα που έρχεται με την μορφή της παγκοσμιοποίησης και του οικονομικού μαρασμού του έθνους .

Στόχος μας είναι η δημιουργία εθνικιστικού κινήματος, αναβαπτισμένο μέσα από τις πιο πάνω αρχές και αξίες του Ελληνισμού . 

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε έξω από τις νοσηρές συμπληγάδες της κομματοκρατίας, οικογενειοκρατίας και της κοινοβουλευτικής κλεπτοκρατίας, που έχουν στραγγαλίσει τα πάντα στην Ελλάδα για να φτάσουν οι Έλληνες σ’ αυτό το επικίνδυνο και χαμηλό σημείο ύπαρξης των. 

Στόχος μας είναι να αφυπνίσουμε συνειδήσεις με διαρκή και άοκνη προσπάθεια διακίνησης των ιδεών και αξιών του Ελληνικού πνεύματος. 

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε μέσα από ανιδιοτελείς προσπάθειες να φέρουμε στην σωστή βάση τον Ελληνικό εθνικισμό αυτόν  που καταρράκωσαν λογής- λογής ψευδεπίγραφοι σφετεριστές.  

Στόχος μας είναι τέλος να συστρατευθούν όλοι οι Έλληνες κοντά μας μακριά από κόμματα και πολιτικές φατρίες σύμφωνα με τις αρχές της Πλατωνικής Φιλοσοφίας.  

Αποσκοπούμε σε ένα Έθνος - Κράτος με κύριο στόχο την συνέχεια του αρχαιοελληνικού πολιτισμού , προσαρμοσμένου στο σήμερα. Βασισμένο πάνω στις αρχές της ισονομίας , της ισοπολιτείας αλλά και αξιοκρατίας , αυτής που μέχρι σήμερα έχει λείψει παντελώς από τη χώρα. Με τόνωση της αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης του ελληνικού λαού , αναβαπτίζοντας τον συλλογικά με απλό και κατανοητό τρόπο με τις αξίες της αρχαιοελληνικής γραμματείας. Ακόμη στην εμπέδωση της πίστεως του ελληνικού λαού στον υψηλό εκπολιτιστικόν προορισμόν του.

Αναφωνούμε όλοι Ζήτω το έθνος- ζήτω η φυλή- ζήτω η ορθοδοξία- ζήτω η ελληνική οικογένεια και οι έντιμοι γνωστοί και άγνωστοι ΄Ελληνες αγωνιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου